Om os

Musikalitet – koncentration – glæde – kropsbevidsthed – venskab – selvværd!

Det Sønderjyske Sangcenter er sat i verden for at styrke sangen. Vi henvender os primært til børn i alle aldre samt voksne, der arbejder med børn, dvs:

  • pædagoger i børnehaven
  • pædagoger i folke- og friskoler
  • musiklærere på skoler, musikskoler, højskoler etc.
  • andre, der arbejder med sang i undervisningen

Men vi har også en række aktiviteter og tilbud til voksne, og så administrerer vi elitekorene, Sønderjysk Pigekor og Drengekor.

Sangcentret arbejder i hele området langs den dansk-tyske grænse – både nord og syd for den – samt selvfølgelig i hele Sønderborg Kommune.

Kontakt Det Sønderjyske Sangcenter her:

Det Sønderjyske Sangcenter, Gerlachsgade 5B, 4. sal, 6400 Sønderborg, info@sangcentret.dk

Noget for din institution?

Alle kan synge, og mange gør det heldigvis allerede! Hvis du allerede arbejder med sang, kan du hente ny inspiration hos os – vores sangpædagoger er eksperter i at hjælpe børn og voksne til at turde synge – og til at blive bedre til at synge højt, rent og med overbevisning.

Vi er fulde af gode idéer og tilbyder en lang række kurser, workshops og arrangementer, som du kan læse om her på siden.

Men – i virkeligheden er det din fantasi, der sætter grænser for, hvordan vi sammen kan styrke sangen.

Kontakt os for en uformel snak om mulighederne på din skole eller i din institution. Takket været vores sponsorer, er vores sangtilbud enten helt gratis eller med ganske lidt brugerbetaling.

Baggrund

Det Sønderjyske Sangcenter er en selvejende institution, der blev etableret i oktober 2012, som et af 10 sangkraftcentre i Danmark.

Den Jyske Sangskole i Herning er initiativtager til SyngDanmark-netværket, der blev etableret med midler fra Det Obelske Familiefond tilbage i 2012. Siden har SyngDanmark været en af de bærende søjler i Sangens Hus.

Det Sønderjyske Sangcentre støttes i dag af Sønderborg Kommune og en række andre fonde og sponsorer – se dem her.